Menü

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!
Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!

Create your own banner at mybannermaker.com!
 

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Következő verseny
 
Linktár
 
Szavazás
A legnépszerűbb
Melyik a legjobb technikai sport?

Formula 1
Rally
Drift
Tereprally
Gyorsulási
Motocross
Rallycross
gyorsasági motorvb
egyéb
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Hirek a pálya mellől
Hirek a pálya mellől : Csapod Murva kupa 2021/1- Interjú

Csapod Murva kupa 2021/1- Interjú

Bandee  2021.05.13. 20:24

A közönségkedvenc pilóta Balogh Tamás "DriftTomi" volt a riportalanyunk az áprilisi murvás futam kapcsán.


Hogy zajlott a felkészülés a csapodi futamra? Előzetesen volt célkitűzés az eredményeket illetően?

Én magam nem készültem fel, az autót néztem át műszakilag, kapott egy olajcserét.  Eredményt elérni nem volt célom, csak az, hogy jól érezzem magam és autózhassak egy jót. Én a látványra és a vezetési élményre utaztam. A pályát az előző futamon megnéztem és végig fotóztam, hódolva a másik a fotós hivatásomnak.

A csapodi pálya mennyire nyerte el a tetszésed?

A pályáról csak jót tudok mondani. Nagyon jó minőségű, tempós és élvezetes. Nagyon hiányzott már az autós életből egy ilyen pálya nyújtotta versenyzési lehetőség.

DSCN2704

A szervezők munkájával elégedett voltál a nap végén?

A szervezés nagyon jó volt. A középpontjában állt, hogy a legfontosabb, hogy mindenki jól érezze magát és élményekkel telve menjen haza a nap végén. Nagyon családias, kötetlen, benzingőzös nap volt.

Az elért időeredményekkel mennyire vagy megelégedve?

Az elért időeredmény nem érdekelt, többet mentem keresztben (direkt), mint egyenesen. Nem is tudom, milyen időt mentem... 🙂

Korábban drift futamokon láthattunk, mennyire igényel más vezetési stílust egy ilyen murvás körverseny?

Igazából a tapadási és útviszonyok voltak másabbak. Vezetni ugyanúgy élmény volt, jó a pálya vonalvezetése és a kanyarkombinációk. Elég tempós autózást tesz lehetővé a pálya. Furcsa volt, hogy a gumi egész nap kitartott, nem kellett 5 perc után cserélni, mint driften. 🙂

[000492]

Sajnos a vírushelyzet miatt szurkolók ezúttal nem lehettek jelen. Hiányzik a biztatás a pálya széléről?

Nagyon hiányoztak a nézők! Szeretek adni az embereknek, látványban és mellém beülve is maradandó élményt nyújtani.

Az autó hogy bírta a murvás futam megpróbáltatásait?

Az autó alapban nem ilyen útviszonyokra készült ami leginkább a futóművet érintette. Simább, aszfaltos utakra készült, alacsony súlyponttal, keményebb rugózással. Így kerülnöm kellett a kialakuló gödrösebb részeket. Így viszont a pálya szélét is használva nagyon élvezetes volt nagy sebességel keresztben elfordítani az autót. Az erős motor, hegesztett diffi sok élménydús percet okozott.

DSCN2892

Mit lehet elárulni a versenygépről olvasóink részére?

Ez egy 1988-as gyártású Bmw E30, ami 324td-ként látta meg a napvilágot. Hozzám motor nélkül került és Smidéliusz Bálint V8-as driftautó projektje folytán hozzám került a kiszerelt 3500 ccm-es, hathengeres Bmw motorja. Az autó hatalmas átalakításon nem esett át, de kapott hidrokéziféket, kagylóülést, hegesztett diffit, hengerenkénti leömlőt, jobb hűtést és ki lett pakolva belőle minden felesleges súly. Nagyon megbízható kocsi, 12 éve "nyúzom". Nagyon hozzám nőtt és sosem hagyott cserben.

Idén milyen eseményeken tervezed még a részvételt?

A csapodi futamokon tervezek részt venni. Driftbajnokságban anyagi és technikai okoknál fogva sajnos nem tudok résztvenni. Oda az autóm nagyon kevés... Sajnos a környékbeli, a baráti szervezésű drift és élménynapok is hely és lehetőség hiányában nagyon megritkultak. Ha lesz, oda is menni fogok.

Végül, de nem utolsó sorban kik támogatják, segítik a versenyzésed?

Nincs szponzorom, önerőből, saját szórakozásomra autózom. Ez kapcsol ki teljesen. Teklits Robi barátom szereli a gumikat és Vámos Gyula barátom nyújt hatalmas segítséget az autó szállításában. A Grafico autósboltól szerzem be az alkatrészeket, rájuk is mindenben számíthatok, főleg Bmw alkatrészekben.

Köszönjük a válaszokat, élvezetes kilométereket és eseménydús fotókat kívánunk a továbbiakban is!

[000605]

Még nincs hozzászólás.
 
Time
 
chat
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Látogatóink száma
Indulás: 2007-11-15
 
Facebook

 
Rally
Lezárt szavazások
 
Banner

A mi bannerjeink:

Partner oldalaink

 


http://attalus.hu/wp-content/uploads/2015/09/425970_322481584479504_1317561001_n.jpg

 http://m.blog.hu/va/vancello/skins/gi60s_vancello/images/_head4.jpg

http://bekesimotorsport.weebly.com/uploads/9/6/4/8/9648898/header_images/1391626773.jpg

http://zsiga.uw.hu/images/header.png

http://pannoncorporation.hu/wp-content/uploads/2017/02/pannonhandel.jpg


http://www.lepoldsportvideo.hu/mobil2/images/lepold_logo.jpg

Képtalálat a következőre: „www.rallyfans.hu logo”

 

Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM